Diensten

Diensten2020-05-06T16:08:51+02:00

Toe aan verandering?

Gaan je mondhoeken spontaan omhoog bij de gedachte aan fris elan?
Wil jij het plezier en je enthousiasme, gedrevenheid weer terug? In je werk, in je bedrijf, in je leven?

Ik heb verschillende programma’s ontwikkeld, die allemaal met dit thema te maken hebben.
Eerst eens wat sparren? Dat kan natuurlijk ook. Bel 06 508 338 00 of mail me: hnd@hannekenijland.nl.

Gratis 1-op-1 resultaat sessie

In een – uiteraard vrijblijvende – Skype-sessie van 20 minuten kijken we waar jij tegenaan loopt als het gaat om gelukkiger leven en willen veranderen. Je krijgt tips die je verder helpen.

vertel me meer

Programma 
Leef
voluit

Het zit je al een tijd dwars. De vinger kun je er niet op leggen. Je weet alleen dat je niet gelukkig bent. Dat je ’s ochtends geen zin hebt in de dag. Jezelf in de weg zit. En dat zou je heel graag anders zien.

vertel me meer

Traject
Op maat

Heb je een specifiek onderwerp waar je steeds tegenaan loopt? Neem contact met me op. Ik bekijk graag samen met jou hoe we daarmee aan de slag kunnen.

Meer info?
T 06 508 338 00 | E hnd@hannekenijland.nl

Programma
Opvolger
Familiebedrijf

Je bent de opvolger in een familiebedrijf. Je wilt de generatie voor je niet te kort doen, maar tegelijkertijd je eigen koers varen. Niet altijd even gemakkelijk en het kan behoorlijke strubbelingen geven.

vertel me meer

Programma
Ondernemers
kompas

Wil je terug naar de gedrevenheid die je had toen je begon te ondernemen? (her)Ontdek waar jij je ondernemersplezier en -passie vandaan haalt en onderneem actie om dat weer in je leven te brengen.

Vertel me meer

gratis inspiratie

Om de week tips en inzichten om met meer plezier te leven en te werken – op een manier die bij jou past. Je mailadres wordt alleen voor dit doel gebruikt en mocht het toch niet zijn wat je zoekt: je kunt je bij elke mail gemakkelijk uitschrijven.

Zienswijze

Gelukkig leven, dat wil iedereen. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Ik denk dat je gelukkig leeft als je kunt accepteren dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is én als je tegelijkertijd zoveel mogelijk leeft op een manier die bij jou past. Niet bij de buurman, niet bij je ouders, niet bij je vriendin, maar heel specifiek bij jou. Daar is geen routekaart voor, het is een ontdekkingsreis die alleen jij kunt maken. Ik zou het geweldig vinden als je ik op weg mag helpen.

>> meer

Programma’s

>> Wekelijkse inspiratieboost
(gratis in je mailbox)

Hier vind je me

Hanneke Nijland
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld
(diep in de prachtige
Twentse binnenlanden)

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl

KvK    08153914
btw    NL 1042.50.781.B01
IBAN  NL56 ABNA 0519 1818 67

Stel je vraag!

Ik help je graag. Stuur een mail of bel me:
06 508 338 00.

00-hanneke-nijland-fcDelen mag, zoveel je wilt. Als je de content maar onveranderd laat en mijn naam en website als bron vermeldt.

>> Algemene voorwaarden
>> Disclaimer