Over mij

Over mij2018-10-18T15:06:32+00:00

pragmatisch, intuïtief, oprecht

Prima banen had ik en daarna een prima bedrijf als zzp’er. ik kreeg complimenten, weet zeker dat mensen dachten, die heeft het mooi voor elkaar. Dat was ook zo. En toch raakte ik steeds minder gemotiveerd. Het voelde als een kunstje doen. Het gaf me geen energie meer. Ik liet me leven door de dag, door mijn opdrachtgevers, door mijn werk, mijn kinderen, mijn man, vrienden… kortom, door van alles behalve mezelf.

Niet dat ik dat door had destijds. Het enige dat ik wist, was dat ik me niet zo stralend meer voelde, moe, saai, grijs, lusteloos, geen zin om er iets voor te doen. Is dit het nou? Pas toen ik leerde het heft écht zelf in handen te nemen. Het ging aandurven om keuzes te gaan maken die bij me passen, draaide het om. Het bracht me lust for life, het zorgde ook voor lichtheid, plezier en voldoening in mijn dagelijkse leven. Wat ook weer niet betekent dat ik altijd dansend door het leven ga hoor. Maar ik heb geleerd dat ik me daar niet door hoef te laten leiden en dat heeft me veel gebracht.

Waar ik warm voor loop mag duidelijk zijn: ik vind het ontzettend gaaf als ik zie dat mensen gaan ontdekken wat ze werkelijk drijft, waar ze goed in zijn en waar ze warm voor lopen. En zich vervolgens gaan bewegen in die richting. Mensen aansporen zichzelf te laten zien, omdat ik ervan overtuigd ben dat je dan pas echt succesvol kunt zijn.

Succesvol zijn: doen waar je warm voor loopt. Een leven leiden dat je past als een maatpak. Van binnen weten dat – wat er ook gebeurt – jij het goed zult hebben. Je bent het voor jezelf, niet voor een ander. 

Laat jezelf zien

laat jezelf zien marketing volgens hanneke nijland

Ondernemend

Oudste dochter van ondernemende ouders, altijd gewerkt met ondernemers en al jaren zelf ondernemer. Ik hou ervan nieuwe dingen te ervaren, zien en leren. Ben altijd aan het lezen, kies bij voorkeur steeds andere routes, doe graag verdiepende cursussen en opleidingen en wil elke dag iets anders op m’n boterham.

Uitdagend

Ik hou ervan te prikkelen, iets zeggen wat misschien op het randje is, maar wel waar. Omdat het spannend is, maar ook omdat het een manier is om echt contact te maken. Mensen laten eerder iets zien, gaan een beetje open. Het opent deuren die eerder gesloten zaten.

Gewoon DOEN

Volgens mij is er maar 1 manier om de dingen te doen: gaan! Niet als een kip zonder kop hoor, het is heel vervelend als je vol enthousiasme de verkeerde berg opklimt en daar op de top pas achterkomt. Maar als je de richting ook maar een beetje helder hebt: stappen zetten, ook al zijn het maar hele kleine.  Soms zijn dingen eng, spannend, weet ik niet zeker of de uitkomst positief is. Maar het niet doen is geen optie, omdat het toch weer terug blijft komen tot ik actie ondernomen heb.

Verder hou ik van Noorwegen (met name als de zon er schijnt, maar zelfs als het er regent), ben ik vrouw van Marco – een echte techneut met een machinefabriek -, moeder van 3 (uiteraard) ontzettend gave kinderen, loop ik hard (omdat het gezond is en omdat het zo’n fijne manier is om stoom af te blazen), ben ik een groot voorstander van stromen en ben ik iemand die graag de diepte ingaat en erg nieuwsgierig is naar wat mensen drijft en hoe prachtig verschillend ze zijn. Ik probeer verstand, intuïtie, gevoel en emotie zoveel mogelijk met elkaar te verbinden. Wat soms best een klus is, maar me tegelijkertijd veel oplevert.

 

Denk je dat je het aandurft met me?

Of wil je meer weten over mij of mijn manier van coachen?
Bel me gerust: 06 508 338 00.
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

 

Programma’s

>> Wekelijkse inspiratieboost
(gratis in je mailbox)

Hier vind je me

Hanneke Nijland
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld
(diep in de prachtige
Twentse binnenlanden)

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl

KvK    08153914
btw    NL 1042.50.781.B01
IBAN  NL56 ABNA 0519 1818 67

Stel je vraag!

Ik help je graag. Stuur een mail of bel me:
06 508 338 00.

00-hanneke-nijland-fcDelen mag, zoveel je wilt. Als je de content maar onveranderd laat en mijn naam en website als bron vermeldt.

>> Algemene voorwaarden
>> Disclaimer