Jouw persoonlijke ondernemerskompas

Jouw persoonlijke ondernemerskompas2020-04-17T13:46:31+02:00

Herken je dit?

  • Ondernemen kost je op dit moment energie, in plaats van dat het je energie geeft.
  • De beslissingen die je neemt zijn vaak hapsnap, ze spreken elkaar tegen en verzwakken elkaar soms zelfs
  • Het is hard werken om alle ballen in de lucht te houden en dat maakt dat je ’s avonds vaak uitgeblust op de bank zit
  • Je mist het plezier en de passie van toen je net begon als ondernemer.

Brandjes blussen, hard werken en nooit klaar zijn. Geen flow meer ervaren… ooit ben je ondernemer geworden vanwege alle vrijheid, maar dat gevoel is inmiddels ver te zoeken. Je voelt je gevangen in je onderneming. Van plezier naar ‘moeten’ en ‘verantwoordelijkheid’. Zo had je het niet voor ogen toen je begon en zo wil je ook niet verder.

Hoe zou het voor je zijn als jij voortaan onderneemt op jouw voorwaarden, een bedrijf om je heen bouwt dat je past als een maatpak. Hoe zou het zijn als je een kompas hebt dat je altijd op koers houdt om de ondernemer te zijn die je wilt zijn. Vol passie over het werk, met alle energie om ervoor te gaan. Niet alleen voor nu, maar ook voor morgen en overmorgen.

Tijd om jezelf een boost te gunnen

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Onderneem dus. Zet stappen. Onderzoek hoe jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden kunt leiden en zorg ervoor dat jij weer met ontzettend veel enthousiasme aan de slag gaat. Daarvoor is de module Jouw persoonlijke ondernemerskompas  bij uitstek geschikt.

Jouw persoonlijke ondernemerskompas

Maak binnen 5 weken de ommekeer. (her)Ontdek wat jou als ondernemer uniek maakt en waar jij je ondernemersplezier vandaan haalt. Dat is de basis voor echt ondernemerschap.

In 5 intensieve gesprekken ontdek jij wat jou echt drijft als ondernemer en wat voor jou persoonlijk de voorwaarden zijn om met passie en plezier te kunnen ondernemen. Direct toepasbaar in je bedrijf, dus je kunt echt stappen maken om weer met plezier en passie te ondernemen.

Jouw persoonlijke ondernemerskompas:
een persoonlijk, op maat gemaakt naslagwerk

Wat ik gemerkt heb is dat veel ondernemers ontzettend veel hebben aan die 4 gesprekken, maar dat ze daarna toch weer in oude patronen terugvallen. Dat ze toch weer beslissingen gaan nemen die niet bij ze passen. Daarom vind ik het belangrijk dat al je inzichten op een heldere, inspirerende manier bij elkaar worden gebracht. Zodat je er – bij elke belangrijke beslissing die je neemt, of op elk moment dat je merkt dat je ondernemersplezier weer afvlakt – op terug kunt grijpen. Met jouw inzichten gedurende het traject maak ik je persoonlijke ondernemerskompas. Een heel persoonlijk, inspirerend boekwerkje waarin je in 1 oogopslag ziet wat voor jou de voorwaarden zijn om vol passie en plezier te kunnen ondernemen. Dat brengt je nu op koers, maar zorgt er ook voor dat je morgen en overmorgen op koers blijft.

Helemaal toegespitst op jou en jouw bedrijf:

  • vier 1-op-1 gesprekken van ongeveer 1,5 uur waarin we jouw ‘ondernemersDNA’ onderzoeken.
  • korte huiswerkopdrachten waarmee je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen
  • een op maat gemaakt ondernemerskompas om je op koers te houden.

Direct meer weten? bel 06 508 338 00  of stuur een e-mail

Meld je aan en je krijgt:

  1. Hernieuwde ondernemerspassie
  2. Een helder en bovenal inspirerend persoonlijk ondernemerskompas, van grote waarde voor al je toekomstige zakelijke beslissingen.
  3. Meer dan 6 uur 1-op-1 gesprekken om te sparren en nieuwe ideeën op te doen.

merkmagazine rtr      merkboek bakkerij schabbink      merkboek hanneke

Investering:
(en die haal je er weer uit)

Betaling 50% vooraf en 50% 2 weken na de start van de module:
1.797,00 euro
Directe betaling:
1.597,00 euro (200 euro korting!)

Niet langer twijfelen, maar
aanmelden of sparren:

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl 

Zienswijze

Ondernemen, dat gaat niet om verkooppraatjes of modellen. De motivatie van binnenuit, daar draait het om: doe je de dingen die je doet met alles wat je in je hebt, dan maakt je dat op de allereerste plaats een stuk gelukkiger. Maar het zorgt er ook voor dat je jezelf onderscheidt. Je doet de dingen op jouw manier en trekt de klanten die bij je passen. Waar ik warm voor loop mag duidelijk zijn: zorgen dat die mooie binnenkant naar buiten komt.

>> meer

“We hebben het traject nu ongeveer 2 jaar geleden gevolgd en we hebben er nog steeds profijt van. Het ondernemerskompas halen we ook nu nog regelmatig tevoorschijn. Bij het bedenken van nieuwe producten, als we nieuwe medewerkers zoeken, bij strategische vragen… Het is zo’n handige meetlat voor alle bedrijfsvraagstukken. Ik kan dit traject aan alle ondernemers aanraden. Het is to-the-point, praktisch en heeft ons op een heel andere manier naar ons bedrijf leren kijken. Ondernemen is persoonlijker geworden, ik kies nu gemakkelijker voor wat bij mij past.”

Nicole Schabbink, Bakkerij Schabbink

Investering:
(en die haal je er weer uit)

Betaling 50% vooraf en 50% 2 weken na de start van de module:
1.797,00 euro
Directe betaling:
1.597,00 euro (200 euro korting!)

Niet langer twijfelen, maar
aanmelden of sparren:

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl 

Programma’s

>> Wekelijkse inspiratieboost
(gratis in je mailbox)

Hier vind je me

Hanneke Nijland
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld
(diep in de prachtige
Twentse binnenlanden)

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl

KvK    08153914
btw    NL 1042.50.781.B01
IBAN  NL56 ABNA 0519 1818 67

Stel je vraag!

Ik help je graag. Stuur een mail of bel me:
06 508 338 00.

00-hanneke-nijland-fcDelen mag, zoveel je wilt. Als je de content maar onveranderd laat en mijn naam en website als bron vermeldt.

> Algemene voorwaarden
>> Disclaimer
>> Privacyverklaring