Gratis resultaatsessie

Gratis resultaatsessie2018-10-02T19:57:44+02:00

Gratis resultaatsessie

Ben jij zo’n persoon die zichzelf soms letterlijk en figuurlijk voorbij loopt en wil je daar verandering in brengen? Je plezier en gedrevenheid in het leven weer hervinden? Het moeilijkst is het zetten van de eerste stap. Het bedenken: wat moet ik doen en hoe wil ik het gaan doen. Daar wil ik je graag bij helpen.

Boek een gratis resultaatsessie van 20 minuten (via Skype). Dat lijkt kort, maar ik kan je garanderen dat het je direct al verder helpt om de dingen anders aan te pakken. Het heeft resultaat… ik noem het niet voor niks resultaatsessies. Iedere week selecteer ik 3 aanmeldingen voor dit gratis gesprek.

Hieronder vind je een vragenlijst om in te vullen. Dat kost even wat tijd, maar het helpt je om zoveel mogelijk uit deze sessie te halen. Ik vind het belangrijk om me goed voor te bereiden en om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van onze tijd samen. Ik wil je dus vriendelijk verzoeken deze vragen zo uitgebreid, concreet en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Het invullen is vanzelfsprekend vrijblijvend en ik ga discreet met je informatie om.

Deze gratis sessies doe ik ook per telefoon, maar bij voorkeur via Skype. Dat je elkaar kunt zien heeft zeker meerwaarde. De sessies plan ik altijd in op de dinsdagochtend. Als jij geselecteerd wordt,  ontvang je de openstaande opties en kun je de voor jou meest geschikte tijd aangeven.

Met hartelijke groet,
Hanneke Nijland

Antwoordformulier