Hoe bezield leef jij? En zou je jezelf wel wat meer in beweging willen brengen?

Hoe bezield leef jij? En zou je jezelf wel wat meer in beweging willen brengen?

Inspirerende dagworkshop voor vrouwen
zondag 24 maart 2019

Zijn de dagen voor jou te grijs? Lijken ze allemaal op elkaar en is er niet echt iets waar je warm voor loopt? Vraag je je af waar jij überhaupt echt warm voor loopt?

Misschien ben je je bevlogenheid, je bezieling kwijt. Een grootse term, bezieling. Van Dale geeft als omschrijving ‘innerlijke inspiratie’. Hoofdbestanddeel van het woord is ‘ziel’. Volgens Van Dale: ‘het niet-stoffelijk gedeelte van waaruit de mens leeft.’

Luister jij naar je innerlijke inspiratie, naar je ziel? Hoor je hem nog? Of blijft het oorverdovend stil? Vaak zijn we te afgeleid door de waan van de dag. Omdat we druk zijn anderen tevreden te stellen, erbij te horen, goed over te komen, niet tegen te vallen. Omdat we wat anderen zeggen voor waar aannemen, zonder het nog te bevragen. Omdat we denken dat daar de wijsheid te vinden is, terwijl die in onszelf zit.

Op 24 maart werk ik mee aan een dagworkshop over bezieling. We gaan samen onderzoeken wat ons inspireert en motiveert en hoe we hieraan handen en voeten kunnen geven.

“Bezieling ervaar je als je wezen in contact is met je levensenergie. Het is heerlijk, en ja ook best spannend om je bezieling in beweging te laten komen en je te laten meenemen door de wind die in jouw leven blaast. De wind gaat over spirit, het mysterie van ons bestaan. Die onzichtbare kracht die je wakker blaast en je influistert: ‘kom kom, het is tijd voor verandering!’ Soms onstuimig, soms als een warme bries, soms draaiend vanuit elke hoek, maar altijd precies op het juiste moment.”

Als je de wind de kans geeft dan neemt hij je mee naar nieuwe gebieden in jezelf en in het leven. Niet als een willoos slachtoffer die met alle winden meewaait, maar met de wijsheid van je bezieling als richtinggevend kompas.

Dus Wijze Vrouwen, kom mee en luister naar wat de wind jou influistert. Wat wil er in jou in beweging komen? Je bent van harte welkom.

Bezieling in Beweging wordt georganiseerd door OmZin, in samenwerking met het Rode Maanfestival.

Datum                  zondag 24 maart
Tijden                 10.00 – 17.00 uur
Locatie                 OmZin, Prins Bernhardlaan 25a, Borne
Docente              Anna Drenth, in samenwerking met Hanneke Nijland (Rode Maanfestival)
Kosten                 € 80,-
Opgave                via dit opgaveformulier 

Om met Tröckener Kecks te zingen:

“Maar doe het (doe het, doe het)
doe alles wat je doet met hart en ziel.”

Maak een afspraak

Merk jij dat je leven uit balans is, dat het je regelmatig meer energie kost dan het je geeft, of dat je je niet gelukkig voelt, terwijl je alle reden hebt om het wel te zijn? Heb je het gevoel dat je leven stil staat en je krijgt er om de een of andere reden geen beweging in?

Ik kan je helpen de dingen op een rijtje te zetten. Om de keuzes te maken die passen bij jou én ze vervolgens in de praktijk te brengen.
Zodat je weer lol hebt in je leven.

Bel me gerust: 06 508 338 00.
Of stuur een e-mail.

2019-03-14T10:40:16+00:00maart 12th, 2019|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment