Het is al goed

Het is al goed

Wat me van het hart moet.

Het gaat altijd zo over groeien. Over straks. Alles moet beter. Werken aan een betere gezondheid, een groter bedrijf, een betere mindset. Een beter mens zijn. Een betere werkgever, moeder. Een mooier lichaam. Jonger lijken dan je bent. Een interessanter leven, met interessantere mensen. Kijk op Insta en je voelt je al een mislukkeling als je een avond saai op de bank hangt. Oké, het zou kunnen. Eens in de maand. Maar dan moet je er in elk geval glamoureus bijhangen, met je haren in een ogenschijnlijk nonchalante knot en stijlvol huiselijk in een zachte trui met nog zachtere legging. In een hoek van de bank, benen onder je gekruld. Gelukzalig nippend aan een mok verantwoorde chocolademelk van biologische cacao en vetvrije havermelk. Met kaarsjes aan.

Al dat streven. Al dat moeten.
Daar kan een mens toch wel zeer ongelukkig van worden.

Het is al goed.
En – uitzonderingen daargelaten – dat is ook echt zo.

We zijn geboren in een land dat tot de gelukkigste van de wereld behoort. We hebben een dak boven ons hoofd. Water, elektriciteit. Als je ziek bent, wordt er voor je gezorgd. Als je je baan kwijtraakt ook. We zijn allemaal bovengemiddeld welvarend als je het wereldwijd bekijkt. De zon schijnt. Of het regent, of het waait. We hebben de natuur om van te genieten. We hebben mensen om ons heen die van ons houden. We hebben mensen om ons heen om van te houden…

Je hoeft niet eerst aan allerlei voorwaarden te voldoen. Je hoeft alleen maar te waarderen wat je hebt, om je direct een stuk gelukkiger te voelen. Het is al goed. Nu, op dit moment.

Maak een afspraak

Merk jij dat je leven uit balans is, dat het je regelmatig meer energie kost dan het je geeft, of dat je je niet gelukkig voelt, terwijl je alle reden hebt om het wel te zijn? Heb je het gevoel dat je leven stil staat en je krijgt er om de een of andere reden geen beweging in?

Ik kan je helpen de dingen op een rijtje te zetten. Om de keuzes te maken die passen bij jou én ze vervolgens in de praktijk te brengen.
Zodat je weer lol hebt in je leven.

Bel me gerust: 06 508 338 00.
Of stuur een e-mail.

2018-11-29T08:57:06+00:00november 29th, 2018|Geen categorie|1 Comment

One Comment

  1. […] Previous […]

Leave A Comment