De sleutel naar succes

De sleutel naar succes

Mijn vraag aan jou: wat is het eerste wat je nu te binnen schiet waarvan je weet, dat zou ik eigenlijk niet meer willen doen? Stop daarmee. Het maakt je namelijk direct meer succesvol.

Wanneer ben je succesvol?
Wat mij betreft als je gelukkig bent met je leven.

Volgens mij kan dat alleen als je van binnenuit bewogen wordt. De dingen doet vanuit je eigen wijsheid. Je bent anders dan alle anderen. Je bent uniek. Leef vanuit die uniekheid.

Er is lef voor nodig om je eigen uniekheid te omarmen. De meeste mensen passen zich als een kameleon aan hun omgeving aan. Wat wil je leidinggevende? Hoe ziet je partner je het liefst, en je buurvrouw? Hoe hoor je je te gedragen in je vriendengroep, in de plaats waar je woont? Wanneer krijg je de waardering van je ouders? Je hebt geleerd dat je geliefd wordt als je je aanpast. Maar de kans is groot dat je jezelf daarmee stukje bij beetje verliest.

Ik wil je graag 1 ding vertellen. Als er iets is dat ervoor zorgt dat je ongelukkig bent met je leven – en dus onsuccesvol – dan is het wel niet trouw zijn aan jezelf.  Trouw zijn aan jezelf is de sleutel naar jouw geluk.

We hebben allemaal een innerlijke sensor. Die vertelt je continue of iets het juiste is of niet.
Of je zin hebt om naar de film te gaan met je vrienden vanavond bijvoorbeeld. Of een baan bij je past, of iemand degene is waarmee je oud wilt worden.

Het is zaak op die sensor te vertrouwen, want hoe vaker je het niet doet, hoe meer je van jezelf verwijderd raakt. Net zolang tot die sensor het niet meer zo goed doet. Hoe vaker je niet luistert, hoe meer energie je verliest, hoe minder succesvol je bent.

Aan de andere kant, hoe meer je naar die sensor luistert, hoe beter hij afgesteld raakt. Daarmee kom ik weer bij het begin van dit verhaal: wat is het eerste wat je nu te binnen schiet waarvan je weet, dat zou ik eigenlijk niet meer willen doen? Luister naar je sensor en onderneem actie.

Maak een afspraak

Merk jij dat je leven uit balans is, dat het je regelmatig meer energie kost dan het je geeft, of dat je je niet gelukkig voelt, terwijl je alle reden hebt om het wel te zijn? Heb je het gevoel dat je leven stil staat en je krijgt er om de een of andere reden geen beweging in?

Ik kan je helpen de dingen op een rijtje te zetten. Om de keuzes te maken die passen bij jou én ze vervolgens in de praktijk te brengen.
Zodat je weer lol hebt in je leven.

Bel me gerust: 06 508 338 00.
Of stuur een e-mail.

2021-06-28T14:41:01+02:00

Leave A Comment