Je bedrijf écht op de kaart

Je bedrijf écht op de kaart2017-03-13T17:52:53+02:00

Geen tijd voor marketing,
of wel tijd, maar het levert te weinig op?
Moeilijk om je bedrijf goed te presenteren aan de buitenwereld?

Je bent ondernemer. Dat houdt automatisch in dat je je bedrijf aan de buitenwereld moet laten zien. Anders houdt de klantenstroom vroeg of laat op. Maar hoe doe je dat nou precies? Het is gewoon niet je hobby, je wilt jezelf niet op de borst kloppen of je bent al druk genoeg met je werk.

Wat jou weleens zou kunnen helpen is een goed doordacht plan, dat past bij wie jij bent, maar ook bij je bedrijf en bij je doelgroep. Dan is al het denkwerk gedaan en hoef je je er alleen nog maar aan te houden.

Zet je bedrijf écht op de kaart 

In een tijdsbestek van 4 weken brengen we de ideale doelgroep van je bedrijf uitgebreid in kaart. Wie zijn ze eigenlijk, en wat is het wat ze van je kopen. Je product of dienst, of zit er verder nog iets achter? We definiëren je korte en lange termijndoelen en onderzoeken in hoeverre jouw product of dienst écht onderscheidend is. Het eindresultaat: een heel concreet marketingplan voor de komende 12 maanden, helemaal toegespitst op jou en je bedrijf.

Marketingplan

Ik geloof niet in dikke rapporten. Vaak belanden die toch ergens achterin een kast. Maar ik vind het wel belangrijk dat wat je tijdens deze module ontdekt hebt, op een heldere en overzichtelijke manier bij elkaar wordt gebracht. Dat doen we in een kort en bondig marketingplan met een uitgewerkt actieschema. Dat helpt je op koers te blijven.

Helemaal toegespitst op jou en jouw bedrijf:

  • vier 1-op-1 themagesprekken van ongeveer 1,5 uur
  • vier individuele opdrachten (circa 1 uur per week)
  • vier 1-op-1 evaluerende gesprekken van ongeveer 1 uur
Ja, ik wil me nu aanmelden
Bel me eerst voor meer info


Doe mee en krijg:

  1. Een praktisch overzicht dat je van week tot week laat zien wat je moet doen om je bedrijf onderscheidend en echt bij je doelgroep onder de aandacht te brengen.
  2. Meer dan 10 uur 1-op-1 begeleiding om te sparren, nieuwe ideeën op te doen en je bedrijf in kaart te brengen.

Investering:

(en die haal je er weer uit)
Betaling 50% vooraf en 50% 2 weken na de start van de module:
1.750,00 euro

Directe betaling:
1.675,00 euro (75 euro korting!)

Wil je meer info?
Bel met 06 508 338 00 of stuur een e-mail.

Gratis adviesgesprek

Nog vragen of twijfels?
Ik bel je binnen 2 werkdagen – uiteraard helemaal vrijblijvend – om samen te bekijken of Je bedrijf écht op de kaart bij jou en je bedrijf past.

Ik wil graag advies

Direct inschrijven

Vul het inschrijfformulier in en je hebt de eerste stap gezet! Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om de data in te plannen en verdere afspraken te maken.

YES, ik wil beginnen

Zienswijze

Marketing, dat gaat niet om verkooppraatjes of modellen. De motivatie van binnenuit, daar draait het om: doe je de dingen die je doet met alles wat je in je hebt, dan maakt je dat op de allereerste plaats een stuk gelukkiger. Maar het zorgt er ook voor dat je jezelf onderscheidt. Je doet de dingen op jouw manier en trekt de klanten die bij je passen. Waar ik warm voor loop mag duidelijk zijn: zorgen dat die mooie binnenkant naar buiten komt.

>> meer

Hier vind je me

Hanneke Nijland
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld
(diep in de prachtige
Twentse binnenlanden)

T 06 508 338 00
E hnd@hannekenijland.nl

KvK    08153914
btw    NL 1042.50.781.B01
IBAN  NL56 ABNA 0519 1818 67

Tips en inzichten over

>> Persoonlijke ontwikkeling
>> Marketing vanuit jezelf
>> Praktische marketing

Stel je vraag!

Ik help je graag. Stuur een mail of bel me:
06 508 338 00.

00-hanneke-nijland-fcDelen mag, zoveel je wilt. Als je de content maar onveranderd laat en mijn naam en website als bron vermeldt.

>> Algemene voorwaarden
>> Disclaimer